Free shipping from DKK 799,- to Belgium, Germany, Sweden & The Netherlands
Fri fragt, når du shopper for mindst 500,- kr. // Leveringstid 1-3 hverdage

"Vores styles fremhæver smukt din krops naturlige ynde"

- Team No.1 by OX

I 2017 skabte Anette Oxenbøll No. 1 by OX, efter hun i flere år havde haft succes i plus size branchen med sin sans for fashion og  forretning. Hun er kendt og elsket for sin farverige personlighed og sin positive energi. Det er blandt andet disse egenskaber, som skinner igennem på kollektionerne.
No. 1 by OX startede med sin første kollektion tilbage i 2017 med budskabet om at give kvinder i alle former og størrelser mulighed for at udtrykke sig gennem fashion og design.
Det er denne vision, der stadig gennemsyrer hele vores DNA.

Holdet bag

I dag er vi et helt hold af dygtige og kreative sjæle bag No. 1 by OX, som altid søger efter at give vores kunder en inspirerende oplevelse med fokus på modetøj af høj kvalitet. Vi følger produkterne igennem hele processen, fra tegnebrættet til de bliver sendt ud af døren og hjem til dig. På vores kontor i Aulum sidder vores designer og holder sig opdateret på de seneste trends og udtænker nye designs med inspiration fra blandt andet rejser og fra det danske gadebillede, hvor den danske kvindes livsstil er en stor inspiration. Her bliver hver ny kollektion skabt med målet om at tilbyde elegante og trendy designs, som giver kvinder selvtillid til at fremhæve deres krops naturlige ynde.

Availability